Svatebním účesům letos kraluje ležérnost a přirozenost

Jaro se blíží a s ním i první termíny nejšťastnějších dnů – těch svatebních. V tento den si totiž nevěsta nezaslouží nic jiného, než se cítit jako nejkrásnější žena na světě, pohodlně a nesvázaně. A tomu právě pomohou trendy ve svatebních účesech pro rok 2018.

Uhlazeným a objemným drdolů se pro letošek vyhněte. Rok 2018 je rokem přirozenosti, romantičnosti a ležérnosti. Žádný gel ani hromada sponek, gumiček nebo mašliček. Absolutním hitem pro letošní sezónu jsou ledabylé vlny, copánky, copy a jejich různé kombinace.

Existují stovky možností, jak si s vlasy v tomto boho stylu pohrát. Jedno je ale jisté – budete moderní a okouzlující nevěsta. Dobře funguje například část vlasů sepnutých a část nechaných volně. Můžete pramen vlasů zaplést, sepnout do uzlu nebo jen lehce zatočit. Zbylé vlasy lehce natočit, nebo nechat jen přirozeně rozpuštěné.

Ležérně sepnuté vlasy dozadu působí velmi elegantně. Pokud chcete účesu přidat lehkost, stačí si uvolnit pár pramenů. Také oživte svatební účes detaily. Například jemnou sponou nebo drobnými romantickými a květinovými doplňky. Pokud máte už jasnou představu o vašem svatebním účesu, obraťte se na kadeřnice v Bomton studiích, které vám rády pomohou vytvořit perfektní vizáž podle vašich představ.