Vyzkoušeno: Injekce pro vlasy od Redkenu

Pravidelně si žehlíte nebo fénujete vlasy? Jsou zničené, zplihlé a bez objemu? Profesionální vlasová kosmetika Redken Chemistry nabízí intenzivní léčbu pro vaše vlasy. Navrací jim lesk, sílu, obnovuje přirozené pH vlasu a zaceluje vlasovou kutikulu.

Vlasy si ničíme dvěma způsoby. Buď chemicky, tedy například barvením nebo rovnáním a nebo mechanicky – vysušujeme je fénováním, žehlením i kartáčováním. Jenže to není všechno. Spousta lidí má od přírody vlasy velmi jemné a bez objemu. Což je i můj problém. Vlasy si navíc každý den fénuju i žehlím. Redken Chemistry tak pro mě byl naprostý zázrak. Unikátní složení vysoce koncentrovaných ingrediencí je opravdovou injekcí intenzivní péče.

Kúra povzbudí vlasovou strukturu a uzavře vlas, aby nebyl tak náchylný. Na závěr je možné ještě na vlasy nanést hloubkovou péči. Redken Chemistry nabízí šest různých přípravků, podle toho, čím vaše vlasy trpí. Jsou namáhané, barvené, suché, nepoddajné nebo oslabené? Žádný problém. Péče působí zevnitř, aby byl výsledek co nejlepší a okamžitý. Moje vlasy jsou teď krásně nadýchané, lesklé, tvrdší a hrubší, nejsou tak jemné jako dřív. Dřív mi vlasy zplihly pár minut po vyfénování. Teď mám ale konečně vytoužený objem, který vydrží celý den a to několik týdnů.

 

REDKEN CHEMISTRY SYSTEM

Vícefázové ošetření s okamžitým výsledkem, které navrací vlasům svěžest, lesk a potřebné proteiny a vyrovnává přirozenou úroveň pH.

Ošetření Redken Chemistry systém I stojí 500 Kč, systém II 650 Kč.