Vyzkoušeno: Jednoduše geniální sprej Sachajuan

Mám od přírody velmi slabé a jemné vlasy bez objemu. Navíc si je každý den myju a fénuju, což jim na hustotě také příliš nepřidá. Rozhodla jsem se proto vyzkoušet Sprej a suchý šampón v jednom Sachajuan Volume Powder.

Suchým šampónům jsem nikdy moc nevěřila. Vyzkoušela jsem jich spoustu, ale vždy se to minulo účinkem. Chtěla jsem takový suchý šampón, který můžu nasypat do neumytých vlasů a ony budou vypadat zase jako nové. No dobře, nečekala jsem, že to bude taková bomba, ale žádnou změnu jsem nikdy nezaznamenala. Vlasy byly stále bez objemu, splihlé a elektrizovaly.

Tenhle Volume Powder je ale jiné kafe. Ráno jsem si vlasy umyla a vyfénovala a na ně pak nastříkala sprej. Vlasy byly okamžitě na omak pevnější, sušší, vypadaly hustší a držely objem. Jsem zvyklá, že po vyfoukání mám objem jen pár minut, pak dočista zmizí. S tímto sprejem jsem ale měla nadýhané vlasy celý den! Nepotřebovala jsem si do nich proto neustále sahat, abych vytvořila alespoň náznak objemu. Takže jestli máte jemné a více se mastící vlasy, pak vám nento sprej rozhodně nesmí chybět!

Práškový sprej, který vytváří objem a dodává vlasům matný povrch. Poskytuje pocit čistých vlasů mezi mytím. Je vhodný pro krátké i dlouhé vlasy. Nastříkejte na suché vlasy ze vzdálenosti zhruba 10 centimetrů. Pozor, abyste sprej nenastříkali i na oblečení. Před nanesením lahev protřepejte. 200 ml/620 Kč