3 důvody, proč začít cvičit

Konec výmluvám! Pokud nejste sportovní nadšenec a cvičení vám nic moc neříká, věřte, že až se začnete pravidelně hýbat, ocení to vaše tělo i mysl. Přijďte si zacvičit zábavně a efektivně do Bomton Power Concept!

K tréninku nepotřebujete nic víc než 25 – 45 minut času, o vše ostatní se postaráme. Tak už žádné výmluvy! V ceně cvičení je samozřejmě osobní trenér, sportovní oblečení, ručníky, pití i kosmetika a proteinový nápoj. Cvičení probíhá buď formou osobního tréninku, nebo jako skupinová lekce v maximálním počtu 6 osob. „Vše individuálně přizpůsobíme vašim možnostem, cílům a času,“ říká trenér Radek Pajič. Proč byste měli zařadit pravidelný trénink do svého života?

1. Tělo Není nad to, když se cítíte fit, máte energii, dobře se vám spí a nezadýcháváte se do schodů. Krásná postava už může být jen příjemným bonusem.

2. Pocit Skvělý pocit po cvičení a neustále dobrá nálada jsou zaručeny!

3. Výsledky I když se vám ze začátku nebude chtít a budete možná něšťastní, že výsledky nevidíte hned, buďte si jistí, že až uvidíte první posun, obrovsky vás to nakopne do dalšího pohybu. A to za to stojí!

Cena: 350 Kč Power Plate (25 minut) / 450 Kč osobní trénink (45 minut)