3 estetické procedury, které stihnete během obědové pauzy

Doba čtení: 3 min.

Jen do několika desítek minut vám tyto procedury dokáží zajistit mladší vzhled, ubrat vrásky, zvýraznit kontury obličeje nebo pozvednout oči. V Bomton Clinic se specializujeme se na jednodenní estetickou chirurgii a estetickou dermatologii. Nemusíte tak řešit hospitalizaci ani rekonvalescenci. Tuhle plastiku stihnete úplně klidně během pauzy na oběd.

1. Aplikace kyseliny hyaluronové

Injekční výplně kyselinou hyaluronovou jsou používány ke korekci vrásek, zvýraznění kontur obličeje, doplnění objemu a hydrataci rtů, oživení pokožky v dekoltu, na krku a na rukou. Kyselina hyaluronová je tělu vlastní, proto nehrozí téměř žádné komplikace.

Nejdůležitější vlastnost kyseliny hyaluronové je její schopnost vázat vodu, díky tomu dodává kůži elasticitu, hydrataci, záři a svěžest. V průběhu stárnutí však naše kůže tuto vlastnost ztrácí, proto je potřeba ji doplňovat.

2. Lipolýza podbradku

Podbradek či dvojitá brada je estetický problém. Jde o nahromadění a uvolnění tukové tkáně v oblasti podbradku, které narušuje jak vnímání vaší vizáže, tak i kontury celého obličeje. Díky ošetření přípravkem Belkyra vám můžeme trvale pomoci.

Po injekční aplikaci přípravku Belkyra do podkožního tuku dojde k rozpadu tukových buněk. Nové buňky se již v podkoží netvoří. Ošetření je tedy trvalé.  

3. Niťový lifting

Jemné či hlubší vrásky a povadlá kůže dolní části obličeje a krku jsou známky stárnutí, které se začínají objevovat již po 35. roce života. Unikátní metoda miniinvazivního liftingu pomáhá okamžitě vylepšit ochablou pleť a zlepšit celkově její vzhled.

Efekt můžeme přirovnat k chirurgickému faceliftu, avšak na rozdíl od něj není v tomto případě nutná celková anestezie, zákrok se provádí v lokálním znecitlivění a je zcela bez jizev.

Pokud toužíte po bezbolestné a trvalé změně, objednejte se k nám do Bomton Clinic na čísle +420 773 102 108.