3 influencerky, se kterými si doma skvěle zacvičíte

Doba čtení: 3 min.

Zavřená fitcentra a stálé sezení u počítače nebo povalování na gauči nevěstí nic dobrého. Pojďme s tím společně něco udělat! Vybrali jsme pro vás tři fitness holky, se kterými bude domácí cvičení příjemné a zábavné.

Zkuste se na aktuální situaci podívat i z té lepší stránky. Ano, musíme být sice zavření doma, ale na druhou stranu se teď můžeme konečně věnovat i sami sobě. Času na to je rozhodně spousta. Už se nemůžete vymlouvat, že chodíte z práce večer a úplně vyčerpaní. Že o víkendech si raději pospíte, než abyste si šli zaběhat. Že nevíte jak a co vlastně máte cvičit.

Na youtube najdete spousty a spousty videí, které vám ukážou, co přesně máte dělat. Můžete si vybrat mezi cardiem a posilováním nebo můžete cvičit jen různé partie. Klidně si tak můžete sestavit svůj vlastní cvičební plán. Pokud potřebujete zhubnout, spíše než na posilování se zaměřte právě na cardio. Pravidelný „sport“ vám pomůže nejen vytvarovat postavu, ale také skoncujete s bolavými zády a chronickou únavou. A obojí při sezení u počítače jistě oceníte.

Vybrali jsme pro vás tři influencerky, podle kterých cvičíme i my. Takže konec výmluv, obujte tenisky a jdeme na to!

Pamela Reif

Není náhoda, že ji na Instagramu sleduje téměř 5 milionů lidí. Její workouty jsou poměrně snadné, ale hodně účinné. Natáčí spíše kratší videa zaměřená na jednotlivé partie, a vy si tak můžete vybrat, co zrovna potřebujete posílit a zkombinovat třeba několik videí dohromady. Nebo si dejte pořádně do těla a zacvičte si s ní Hiit trénink nebo Full body workout. A pokud chcete i zdravě jíst a stále postrádáte inspiraci, mrkněte i na její druhý insta účet.

Natacha Oceane

Sympatická angličanka vám ukáže, že i doma si můžete vytvarovat postavu a pořádně se zapotit. Na jejím webu najdete také spoustu rad a tipů, cvičební plány nebo recepty. Videa na jejím youtube kanálu jsou zdarma, na webu si pak můžete zakoupit takzvaný workout guide, kterých nabízí hned několik.

Heather Robertson

I tuhle fitness youtuberku si rychle oblíbíte. Její videa jsou skvělá v tom, že vám na začátku řekne, co se bude dít a na konci každého cviku ukáže, který cvik následuje. Tudíž nebudete zmateně čekat a poskakovat, protože nevíte, co máte dělat. Žádnou jemnou jógu ale nečekejte, čeká vás pořádný záhul. Ale také hodně dobrý pocit, že jste to dali. Tak zdar a sílu!