3 nejlepší stylingové produkty podle kadeřníků

Doba čtení: 2 min.

Aby byl váš účes perfektní, budete potřebovat dvě věci – šikovného kadeřníka a kvalitní produkty. Díky těmto pomocníkům docílíte dokonalého stylingu, který vydrží celý den. Všechny produkty navíc zakoupíte pohodlně z domova na našem e-shopu Rozmazlujse.cz.

Pavel Třešňák, kadeřník

Texture Clay od Moroccanoil je skvělá matná pasta pro dokonalý každodenní styling. Stačí malé množství a váš účes bude perfektní. Nezasychá, takže je možné účes během dne přetvarovat. Při větším množství dokonce udělá mokrý efekt. Koupíte tady.

Veronika Nešporová, kadeřnice

Miluju Volume Powder od Sachajuan. Objemový pudr a zároveň suchý šampon, který dodá vlasům texturu a objem zároveň. Jednoduše se aplikuje a má rychlý efekt. Protřepete, nastříkáte po pěšinkách do vlasů a máte hotovo. Dark Volume Powder je vytvořený pro všechny brunetky. Je lehce zbarvený do hněda a tím pádem nezpůsobí žádné světlé mapy. Koupíte tady.

Tereza Chreňová, kadeřnice

Ocean Mist od Sachajuan je bezoplachový sprej pro plážový vzhled vlasů. Je vhodný spíše pro jemnější a řidší vlasy, které díky němu získají přirozený tvar a objem jako po dni stráveném u moře. Při aplikaci sprej stříkejte na vlasy z dostatečné vzdálenosti. Koupíte tady.