3 tipy, jak na zářivě lesklé vlasy

Jsou vaše vlasy matné a bez života? Navíc se blíží doba dovolených, kdy vlasům dává zabrat koupání v chlorované vodě i sluneční paprsky. Poradíme vám, jak vlasům vrátit oslnivý lesk.

1. Myjte správně

Vše začíná u správného mytí. Nemyjte vlasy ani příliš horkou, ale ani studenou vodou, šamponem myjte pouze vlasovou pokožku a do vlasů ho nechte volně stéct. Hlavu si myjte vždy dvakrát – první mytí odstraní špínu, druhé umyje do čistoty.

2. Nezapomínejte na kondicionér

Ač se vám to zdá možná zbytečné, kondicionér je prostě základ. Uzavře povrch vlasů, a ty jsou pak díky tomu lesklé a zdravé. Aplikujte ho ale vždy jen do délek. Nezapomeňte ho pak pořádně vypláchnout, aby se vám vlasy nemastily a zbytečně nedráždil kůži.

3. Sušte opatrně

Když si umyjete vlasy, začnete je pak ručníkem druhnout, aby rychleji uschnuly? Velká chyba! Vlasy se kvůli tomu lámou a ztrácejí hydrataci. Pamatujte také na výběr kvalitního fénu a žehličky.

TOP PRODUKTY

Moroccanoil Treatment olej má schopnost regenerovat a posílit vlasy poškozené chemikáliemi obsaženými v šamponech, vlasových barvách a preparacích. Zároveň bojuje proti poškození vlasů nežádoucími vlivy životního prostředí.
Bezoplachový vyživujíci kondicionér Sachajuan.