5 důvodů, proč si zamilujete značku Oribe

Doba čtení: 3 min.

Na našem e-shopu se nedávno objevila nová značka Oribe. Mezi luxusními produkty najdete péči o vlasy i tělo nebo svěží parfém. Proč je tato značka oblíbená po celém světě a to včetně celebrit?

 

1. Funkce

Značka Oribe piluje své produkty k dokonalosti už více než 40 let. Kombinuje klasické techniky a moderní technologie a výsledkem jsou vlasové a tělové produkty, které opravdu fungují.

Šampon pro objem vlasů, koupíte zde.

2. Složení

Vlasové produkty jsou bez parabenů a chloridu sodného, chrání před UV zářením, pečují o barvu a jsou vhodné i pro vlasy ošetřené keratinem. Ve vlasové řadě Oribe se snoubí přírodní výtažky se špičkovou péčí. Tělová péče hydratuje, vyživuje a zklidňuje pokožku. Každá kolekce produktů Oribe je ušitá na míru potřebám dokonalých vlasů.

3. Výkon

Zakladatelé značky od začátku věděli, že chtějí vytvářet produkty, které budou posouvat hranice výkonnosti. Pracovali s inovačními laboratořemi a specializovanými pracovníky po celém světě, aby vytvořili vlastní formulace, které skutečně překonají cokoli dostupného na trhu. Výsledkem je řada luxusních produktů, které jsou v každé kategorii jedinečné.

Sérum na konečky vlasů, koupíte zde.

4. Výsledky

Vlasová kosmetika Oribe díky své funkčnosti a skvělým výsledkům patří mezi nejoblíbenější značky na světě. Představuje tu nejlepší a nejluxusnější vlasovou péči na trhu pro nejnáročnější klientelu. Mezi její klienty patří takové hvězdy jako Jennifer Lopez, Scarlett Johansson nebo Meghan Markle.

5. Vůně

Jako jedna z mála značek, které prodávají vlasové a tělové produkty, nabízí značka Oribe také vlastní parfém. Jemná a sofistikovaná vůně Côte d’Azur bude tou poslední a naprosto dokonalou tečkou za vaší péčí.

Parfém s citrusovou a květinovou vůní, koupíte zde.