5 tipů, jak se dokonale zrelaxovat

Podzim si přímo říká o to, abychom se na chvíli zastavili, odpočinuli si a načerpali síly před nadcházejícími Vánocemi a svátky. Máme pár tipů, jak na to.

1. Domácí pohoda

Vánočních večírků si ještě užijete dostatek, tak zůstaňte celý víkend doma a udělejte si tu pravou domácí pohodičku. Zapalte si svíčky, přečtěte si všechny ty časopisy, které se vám kupí na nočním stolku, zkoukněte nový seriál nebo film a prostě jen lenošte.

Svíčky Yankee Candle zakoupíte v Bomton studiích.

2. Čtěte

Podle je nás je čtení jednou z nejlepších forem odpočinku. Navíc je to přece jen o něco chytřejší než sledování televize. Využijte toho, že teď před Vánocemi vychází snad nejvíc knih za celý rok, takže máte z čeho vybírat. My doporučujeme třeba novinku Sběratel sněhu od Jana Štiftera.

3. Zacvičte si

Teď na podzim vás nebudeme hnát na kruhové tréninky ani nic podobného. Ale pohyb je samozřejmě pro tělo důležitý, i když venku mrzne. Tak vyzkoušejte třeba skvělé jógové cvičení s Still on the way. Najdete tu cvičení na protažení celého těla, na bolavá záda, jógu pro těhotné, ale třeba i zdravé recepty.

4. Udělejte něco pro sebe

Dokonalý relax je samozřejmě také o péči těla. Takže si pořád přestaňte stěžovat na bolavá záda a zajděte si na masáž. My v Bomton studiích je umíme skvěle.

5. Vyrazte do přírody

Jistě potřebujete dobít energii. A kde jinde si lépe odpočinete a načerpáte síly než v přírodě? Podzim v lese je prostě nádherný. Takže teplé oblečení, čaj do termosky s sebou a šup na výlet.