My beauty routine: Veronika Hejlíková

Veronika Hejlíková (35) je bývalá modelka a manželka herce Lukáše Hejlíka. Společně objíždějí restaurace po celé republice, věnují se projektu LiStOVáNí a vychovávají ročního syna Vojtu, který jim dává pěkně zabrat.

Před narozením syna jste se živila jako modelka. Odkoukala jste od vizážistů nějaký trik?

Bohužel v tomto jsem trošku kovářova kobyla. Nikdy jsem se moc nelíčila a ani mě trendy v líčení moc nezajímaly. Pro mě je důležitá spíš péče o pleť a používání kvalitních krémů.

Jak tedy vypadá vaše běžné líčení?

Třeba přes léto se nelíčím skoro vůbec. Stačí mi opálená pleť. V zimě je to ale už něco jiného, jelikož bývám hodně bledá, a tak je potřeba pleť trošku rozzářit. K tomu mi většinou nejlépe poslouží CC cream od Chanelu. Pak už jen použiju řasenku, ta se mi osvědčila od značky Estée Lauder a zdravíčka na tváře.

Jak o sebe pečujete?

Každý měsíc chodím do studia Bomton Jalta k Martině na kosmetiku. Tam se nechám 90 minut opečovávat a krásně si odpočinu. Většinou si nechám i upravit a nabarvit obočí a udělat zábal rukou. Jednou jsem tam zažila i masáž od Zdeničky a jestli vám někdo srovná kosti v těle, tak je to právě ona.

Máte oblíbenou vůni?

Mám vlastně dvě, které mezi sebou střídám. Jedna je Molecule 01 a druhá od Diptyque – Eau di Lierre.

Bez kterého kosmetického produktu se před zimou neobejdete?

Určitě bez krému na ruce. Jakmile se venku ochladí, ruce se mi začnou vysušovat a je nutné je hydratovat, aby mi kůže nepopraskala.

Jak se staráte o vlasy?

Používám jen šampón a kondicionér. Vlasy nevysouším fénem, nechávám je schnout volně. Ve studiích Bomton si pak nechávám každých asi 5 týdnů dobarvit odrost a jednou za půl roku zastřihnout konečky.

Nejoblíbenější vlasový produkt?

Moroccanoil Moisture Repair šampón a kondicionér jsou pro mě nový objev a hned jsem si je zamilovala. A jak nádherně voní!

Regenerační kondicionér, Moroccanoil, 430 Kč.
Regenerační šampón, Moroccanoil, 430 Kč.

S manželem pravidelně objíždíte restaurace po celé republice, přesto jste krásně štíhlá. Jak si udržujete postavu?

Tu mi udržuje náš syn. Je to divoch, který mě nenechá chvilku v klidu.

Je pro vás důležité co jíte?

Většinou ano. Když nakupuju potraviny, koukám na etikety a složení. K vaření nepoužívám polotovary. Nicméně sladkosti a brambůrky si kolikrát s manželem večer k filmu neodpustíme. To je takové naše guilty pleasure.

Jak nejraději odpočíváte?

S knihou. Když mám čas na čtení, je to pro mě ten nejlepší odpočinek.

 

Úvodní foto: Adriana Fialová pro Elle Beauty Lounge