Bomton novinka: Purple Shampoo pro blond a šedivé vlasy

Doba čtení: 2 min.

Máte blond nebo šedivé vlasy? Máme pro vás novinku. Na našich studiích si teď můžete koupit nový produkt naší oblíbené značky Moroccanoil. Je to Blonde Perfecting Purple Shampoo, který vaše vlasy vybělí a zbaví je žlutých pigmentů.

Dostaňte ze své barvy to nejlepší pomocí Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo! Speciálně vytvořený šampon pro potřeby blond, zesvětlených nebo šedivých vlasů. Dosahování dokonalého blond odstínu může bohužel odkrýt nežádoucí zlaté podtóny. To se může stát také při zesvětlování tmavých vlasů, tehdy se může objevit oranžová.

Šedivé vlasy mají dokonce tendenci žloutnout, a to vlivem znečištění životního prostředí nebo medikace. V těchto případech mohou podkladové tóny způsobit zvýraznění teplých odlesků ve vlasech.

Blonde Perfecting Purple Shampoo je šampon bez obsahu sulfátů. Má schopnost korekce tónu vlasů, které zároveň šetrně myje a ukládá do nich fialové pigmenty, které tlumí zlaté a oranžové odlesky. Výsledek: teplé podtóny jsou neutralizovány a barvě je navrácen původní studený odstín.

Šampon navíc:

  • Neutralizuje teplé odlesky
  • Pro blond, zesvětlené nebo šedivé vlasy
  • Bez obsahu sulfátů, fosfátů a parabenů
  • S ochranou barvy

Použití: Vmasírujte do mokrých vlasů a pokožky. Nechejte působit po dobu 3-5 minut. Poté řádně opláchněte a aplikujte oblíbený kondicionér Moroccanoil.

Šampon je v prodeji ve dvou variantách a to 200 ml (683,-) a 70 ml (290,-).