Chcete být blond jako Emily Ratajkowski? Žádný problém!

Doba čtení: 3 min.

Populární modelka Emily Ratajkowski se nechala obarvit na blond a celý módní i beauty svět pár dnů nemluvil o ničem jiném. Jak této změny můžete dosáhnout i vy?

Emily na sebe pravidelně upozorňuje skrze své sociální sítě. Většinou díky fotkám, které ukazují její dokonalou postavu. Tentokrát ale přišla s něčím úplně jiným. Tělo zůstalo zakryto, Emily chtěla poukázat na zcela něco jiného. Své blond vlasy!

„Nikdy v životě jsem nezměnila barvu vlasů a nijak razantně neměnila jejich délku,“ uvedla Emily. Na oslavu svých 29. narozenin se ale rozhodla pro zásadní změnu. „Krása má být zábava a tohle je bezesporu nejzábavnější vizáž, jakou jsem kdy měla,“ dodala modelka.

Ani vy se takové změny nemusíte bát. Naši kadeřníci vám vykouzlí barvu přesně na míru, jen a jen pro vás. Navíc je dnes na trhu mnoho kvalitních a pečujících produktů, se kterými i taková zásadní změna bude absolutně šetrná.

Jak změna probíhá?

Připravte se na to, že vás čeká několik návštěv salonu a pár hodin si na kadeřnickém křesle posedíte. „Proces barvení z tmavé na blond je jedna z nejvíce náročných technik a to jak pro kadeřníka, tak pro vlasy klienta,“ upozorňuje kadeřník Lukáš Vyhnálek. Proces se skládá z několika částí, kdy se vlasy nejprve odbarvují a poté postupně barví do požadovaného odstínu. „V průběhu zesvětlování pak kombinujeme několik různých technik, aby byl výsledek co nejvíce přirozený a zkrátka perfektní,“ říká Lukáš.

Pokud o takové zásadní změně uvažujete, můžete se objednat k některému z kadeřníků na konzultaci a vše s ním probrat. Dopředu vám ale kadeřník nikdy nedokáže přesně říct, jak bude změna probíhat. „Vždy záleží na typu a vlasech klientky. Ale zpravidla to bývá 3 až 5 návštěv,“ míní Lukáš.

O zdraví a kvalitu vašich vlasů bude perfektně postaráno. Díky kvalitním produktům dokáže kadeřník ochránit vlasy klientů mnohem lépe než dříve. Jedním z takových produktů je Olaplex. S Olaplexem není problém přejít z černé barvy až na platinovou blond, a to bez jakéhokoliv poškození nebo oslabení vlasů. Naopak díky účinnosti Olaplexu budou vaše vlasy daleko zdravější a silnější než kdykoliv předtím a barva navíc déle vydrží. Více se dozvíte v tomto článku.

Jak se starat o vlasy doma?

„Klientka by také měla vědět, že starost o vlasy nekončí návštěvou salonu. Důležitá je také domácí péče, obzvlášť po tak velkém chemickém zásahu,“ upozorňuje Lukáš. Vlasy jsou po zesvětlování citlivé a suché. „Proto potřebují hydrataci, takže doporučuji používat například masky na suché vlasy nebo vlasový olejíček.“ Pořiďte si třeba kaviárovou hydratační masku Alterna.

 

Cena takové změny se pohybuje okolo pěti tisíc korun za jednu návštěvu. Vždy záleží na typu, délce a kvalitě vlasů.