Chcete se zbavit celulitidy? Zkuste terapii rázovou vlnou

Doba čtení: 3 min.

Pomocí neinvazivního přístroje dochází ke zpevnění povadlé pokožky na různých částech těla a vyhlazení celulitidy. Kmitající akustické vlny především stimulují cirkulaci krve a podporují tvorbu kolagenu. Terapie rázovou vlnou má proto výjimečné účinky nejen na pokožku, ale i na kosti a klouby. 

Jak terapie rázovou vlnou funguje? 

Ošetření stimuluje metabolické procesy v těle. Rázová vlna je akustický jev, který přenáší velké množství energie do bolestivých míst. Tato energie napomáhá regeneraci a reparativním procesům v kostech, vazivu a jiných měkkých tkáních. Hluboko v kůži díky tomu dochází k obnově tvorby kolagenu, elastinu a zároveň k odbourávání nežádoucího tuku. Ošetření zpevňuje, vyhlazuje a omlazuje pokožku těla. 

Nejčastěji indikované stavy jsou:

  • léčba tenisového lokte a jiných bolestí v této oblasti
  • bolesti ramenního kloubu
  • omezení pohyblivosti
  • doléčení zánětu Achillovy šlachy
  • bolest po nadměrné zátěži kolene
  • akutní a chronické bolesti paty
  • bolesti v oblasti velkých hrbolů stehenních kostí

Jak ošetření probíhá? 

Na konkrétní místo nejprve kosmetička nanese dostatečné množství čirého ultrazvukového gelu. Díky němu následně akustické rázové vlny snadněji pronikají do podkoží. Dané místo pak zmasíruje aplikátorem, který ze sebe při terapii vydává zhruba 1 až 4 tisíce pulsů. Záleží na typu a velikosti ošetřované partie.

Celá terapie trvá 20 minut a je zcela bezbolestná.

Jak často?

Efekt rázové vlny je velmi individuální. Většina klientů na sobě pozoruje pozitivní změny už po první terapii, jiní ale třeba až po 3–4 ošetřeních. Celkový počet ošetření by měl být 6 až 11, a to v intervalech ideálně 3–4 dnů. Pro udržení pěkného výsledku následně stačí absolvovat 1–2 ošetření do měsíce.

V období, kdy podstupujete ošetření, dbejte na dostatečný pitný režim. Odpadní látky se pak budou snadněji vylučovat lymfatickým systémem ven z těla. Efekt ošetření ještě můžete podpořit zdravějším jídelníčkem a pravidelným cvičením.

Pro koho není ošetření vhodné?

Rázová vlna by se nikdy neměla aplikovat u nemocných s nádorovým onemocněním nebo poruchami krevní srážlivosti. Kontraindikací je také zánětlivé onemocnění a těhotenství. 

CENA: 

Ošetření – paže (20 minut) 1900 Kč
Ošetření – břicho a boky (50 minut) 3900 Kč
Ošetření – stehna a hýždě (1 hodina 20 minut) 5900 Kč