Fashion must have: Síťovka a jak ji nosit

Módní svět tenhle trend zaplavil už před rokem. Jestli jste se rozmýšleli, zda si jednu síťovku také pořídit, máme pro vás jasnou odpověď.

Taková síťovaná taška má spoustu výhod. Za prvé unese i hodně těžký náklad. Až půjdete z práce, s klidem do ní můžete naházet nákup nebo počítač a diář. Vezměte ji s sebou, až půjdete k vodě, na večírek nebo na courání po městě. Skvělé navíc je, že ji můžete složit a dát do kapsy nebo menší kabelky.

Nosit ji ale můžete jen tak, jako samostatný prvek outfitu a klidně ho povýšit na první místo. Z téhle cool kabelky by vám sice klíče a žvýkačky mohly snadno vypadnout, pořiďte si třeba průhledný organizér nebo psaníčko, do kterého všechny drobnosti naházíte. Nebo na to jděte jako pravá fashion woman a schovejte do síťovky svou značkovou kabelku.

Nebo naopak využijte toho, že je v ní všechno vidět a dejte do ní právě to, co by o vás měli lidé vědět. Nejnovější román vašeho oblíbeného spisovatele, učebnici italštiny nebo novou peněženku. Pokud si navíc vyberete síťovku vyrobenou z udržitelných materiálů, budete ještě víc trendy.

Mimochodem, věděli jste, že síťovka je český vynález? Před více než 90 roky ji vyrobili ve Žďáru nad Sázavou, od té doby ji nosí celý svět.

 

Jak nosit síťovku?