Hýčkejte se tou nejlepší péčí z nového e-shopu Rozmazlujse

Doba čtení: 3 min.

My v Bomton studiích přímo milujeme objevovat nové věci, stále zkoušet něco nového, jít dál a stoupat výš. Proto máme obrovskou radost, že vám můžeme představit nový beauty e-shop Rozmazlujse.cz.

Originální beauty concept nabízí vytříbený sortimentem produktů té nejvyšší kvality. U nás můžete koupit kosmetiku luxusních, přírodních, známých i méně dostupných značek, které o vás budou pečovat tím nejlepším způsobem.

Ctíme udržitelné hodnoty, vynikáme vstřícným zákaznickým servisem, individuálním přístupem, nebojíme se jít proti proudu.

Naše produkty jsou určené nezávislým ženám i mužům, které hledají jednoduchou a zároveň kvalitní péči. Milujeme inspirativní ženy, které se nebojí vyčnívat, jsou úspěšné v tom, co dělají, věří samy v sebe a podporují se navzájem. Obdivujeme muže, kteří se nestydí za to, že o sebe rádi pečují. Baví nás všichni millenials, kteří si chtějí užívat život naplno a vyhledávají životní kontrasty.

Tajemství krásných vlasů tkví především ve správné péči. Vybíráme pro vás kultovní značky z celého světa, které testujeme ve spolupráci s kadeřníky.

V péči o pleť patříme mezi ty nejnáročnější. Zakládáme si na unikátním sortimentu u nás nedostupných značek, které si vás získají pro svou filosofii a jednoduché složení.

Také máte své vlastní rituály, na které nedáte dopustit? S naší kurátorskou selekcí tělové péče budou vaše oblíbené momenty mimořádným zážitkem.

Nechte se rozmazlovat!