Jak ochránit vlasy před nečistotami?

Doba čtení: 3 min.

Život ve městě s sebou přináší řadu nevýhod. Například velké množství nečistot ve vzduchu, které se usazují nejen na naší pleti, ale také na vlasech.

Škodlivé průmyslové emise, plyny, prach, kouř a volné radikály ulpívají na povrchu vlasů a vlasové pokožky, kvůli čemuž vlasy ztrácejí lesk, jejich barva bledne a drží se v nich zápach. A to bohužel není všechno. Na vlasech se také postupně usazují kovy a minerály z tvrdé kohoutkové vody, což způsobuje, že jsou zplihlé, křehké, bez lesku a celkově vypadají velice nezdravě.

S tím vám ale může pomoci novinka švédské vlasové a tělové kosmetiky Sachajuan Anti Pollution. Šampon a kondicionér bojují proti usazování nečistot ve vlasech a zároveň vlasy a vlasovou pokožku preventivně chrání. 

Oba produkty obsahují jedinečné a vysoce koncentrované přírodní složky, které zabraňují usazování nečistot na vlasech a vlasové pokožce. Vytvářejí na vlasové pokožce bariéru proti usazování nečistot a pachů ze vzduchu, mají uhlazující efekt a díky obsaženým antioxidantů redukují nános kovů a minerálů z tvrdé vody.

Šampón i kondicionér Sachajuan Anti Pollution obsahují tři přírodní složky, jež chrání vlasy a vlasovou pokožku před usazováním nečistot. Jsou to červená mořská řasa puchratka kadeřavá (chondrus crispus), ethylendiamin disukcinát trisodný a směs alfa-hydoxykyselin s cíleným působením (AHA). 

Produkty řady Sachajuan Anti Pollution mají tyto benefity: 

• vytvářejí na vlasové pokožce bariéru před hromaděním nečistot
• redukují blednutí barvy a usazování minerálů z tvrdé vody
• uhlazují povrch vlasů a zabraňují ulpívání nečistot a pachů ve vlasech

Šampon, 650 Kč, Kondicionér, 700 Kč