Jak posílit imunitu díky vitamínovým infuzím

Doba čtení: 2 min.

Zdraví se stalo nejdůležitější komoditou dneška. Proto jsme pro vás připravili nabídku vitamínových infuzí, díky kterým posílíte imunitu a zbavíte se únavy. 

Pokud se cítíte unaveně, přepracovaně a vyčerpaně, jsou vitamínové infuze pro vás to pravé. Tato velice rychlá, ale účinná terapie vás nastartuje, zbaví únavy a posílí imunitu. Vitamínové infuze jsou vhodné i jako prevence před onemocněním v zimním období. Nitrožilní aplikací docílíme mnohonásobně vyšší koncentrace vitamínů než při klasické aplikaci ústně. Po lékařském vyšetření vám připravíme infuzi přímo na míru.

Co jsou vitamínové infuze?

Infuze obsahují vitamíny A, C a E, vitamíny skupiny B a kyselinu listovou. Podporují imunitní a nervový systém, působí jako antioxidant a chrání tělo před negativními vlivy vnějšího prostředí.

Jak aplikace probíhá?

V odpočinkové zóně vám skrze žílu necháme do těla proudit vitamínovou infuzi. Zákrok trvá 15-20 minut, během kterých budete jen odpočívat. Doporučujeme absolvovat 3-5 ošetření v týdenních intervalech a terapii opakovat každých šest měsíců.

Na infuzi se můžete objednat na telefonním čísle  +420 773 102 108 nebo přes kontaktní formulář na webu.

Těšíme se na Vás v Bomton Clinic na Václavském náměstí.

 

1 reakce