Jak vypadat chic, když máte málo času?

Během dne jste se dozvěděla o důležitém večírku nebo vám přistála v mailu pozvánka na schůzku, která má být jen za malou chvíli, a vy potřebujete rychle oživit svůj vzhled? Stačit vám k tomu bude pár drobností.

Být krásná a upravená určitě nezabere hodinu času. Naopak, budete potřebovat jen pár minut. Noste u sebe v kabelce pár pomocníků, kterými svůj outfit vždycky pozvednete na vyšší úroveň. Nebo mějte v práci nachystanou kosmetickou taštičku právě pro různé akutní případy, jako je neohlášená schůzka, firemní večírek nebo něčí narozeniny. A co vám zaručeně pomůže?

Rtěnka a tužka na rty Rodin

Můžete mít rozcuchané vlasy, špatně udělaný make-up, roztrhané džíny nebo šaty, které už na vás všichni viděli stokrát. Jakmile si ale rty přetřete výraznou rtěnkou, rázem je z vás někdo jiný. Už nikdo neřeší, jak vypadáte, prostě všichni vidí, jak strašně vám to sluší. Rtěnky Rodin jsou přesně k takovým okamžikům jako stvořené. Vybírat můžete z úžasně barevných odstínů.

Šaty

Je jen málo věcí, které z vás udělají dámu na první dobrou. A právě takovou úžasnou službu vám prokážou šaty. Můžete si k nim vzít pantofle, placaté sandály, tenisky nebo třeba žabky, v každém případě budete vypadat žensky a jemně a když budete chtít, tak klidně i roztomile nebo sexy. V šatech můžete navíc vyrazit úplně kamkoliv, hodí se pro všechny příležitosti a jejich volbou rozhodně nic nezkazíte.

Suchý šampon Sachajuan

Máte bad hair day, ale vůbec se vám to nehodí? Jenže na mytí vlasů, foukání ani žehlení nemáte čas? Žádnou paniku! Stačí použít báječný suchý šampon Sachajuan. Pudr ve spreji Sachajuan Volume Powder vytváří objem a strukturu a dodá vám tolik potřebný matný vzhled a svěží pocit. Je vhodný pro dlouhé i krátké vlasy.

Parfém

Chcete, aby o vás lidé věděli, chcete jim vonět, cítit se sexy a důležitá? Není nic jednoduššího, než použít svůj oblíbený parfém. Vyberte ten, který se bude nejvíce hodit pro danou příležitost, a je to!

Uhlazený culík

Nevíte, co s vlasy, jak je upravit, učesat, jestli vyžehlit nebo je vyfoukat, ale potřebujete, aby vám to slušelo? Udělejte si culík. A teď nemyslíme žádný messy rozcuch s barevnou gumičkou. Vlasy nejprve pořádně učeště, vyžehlete délky a uvažte nenápadnou černou gumičkou. Váš vzhled tím okamžitě pozvednete na vyšší úroveň!