Jak vytvořit dokonalé obočí?

Doba čtení: 3 min.

Obočí dokáže náš obličej změnit k nepoznání. Už před dvěma lety se z něj stal trend číslo jedna a pravděpodobně se na tom nic nezmění ani letos. K úpravě obočí máme stále více možností. Používáme vyživující séra a možná si ho necháme i transplantovat.

Představte si, jak by váš obličej vypadal, kdybyste žádné obočí neměli. Bohužel nic hezkého. A teď se podívejte na svoje staré fotky, jak vaše obočí vypadalo před deseti, dvaceti lety. A jak to změnilo celou vaši osobnost. Těch pár chloupků nad očima dokáže opravdu s naším obličejem udělat zázraky.

Momentálně nejvíc frčí trend přirozenosti. Obočí upravujeme co nejméně a nebo se naopak hodně snažíme, aby vypadalo co nejvíce přirozeně. Proto některé dámy dokonce ladí barvu obočí i s barvou vlasů. Kvůli mladické nerozvážnosti ale mnohým z nás obočí už neroste tak, jak bychom chtěli. Je krátké, málo husté, moc světlé… A s tím nám současné beauty vychytávky mohou velmi rychle a velice snadno pomoci.

Úzké obočí bylo obrovským trendem hned několikrát. A pokud se nevyhnul ani vám, nemusíte na sebe být naštvaní, vlastně za to nemůžete. Módní diktát je neúprosný. Tenké linky nosila Marlene Dietrich i Sophia Loren. V 80. letech se o přirozenost snažila krásná Brooke Shields a všechny dívky tehdy toužily po huňatém obočí. Pak ale přišla Pamela Anderson a všichni zase rychle sáhli po pinzetách. A pak v roce 2011 přišla Cara Delevingne a celý svět šílel. Na světě nežil snad nikdo, kdo by netoužil po jejím bushy obočí.

Co dělat, aby obočí zase rostlo?

Aby vám obočí dorostlo do požadované délky nebo hustoty, nemusíte dnes čekat roky. Stačí sáhnout po některé z kouzelných lahviček kosmetických společností. Na trhu dnes najdete mnoho vyživujících sér nebo stylingových gélů, které tu rozčepýřenost ještě podpoří.

Můžete vyzkoušet také barvení obočí, microblading nebo poslední horký trend – laminaci obočí. Barvení obočí je rychlé, absolutně bezbolestné a na léto ideální řešení. Objednejte se k některé z našich kosmetiček a budete nadšení. www.bomton.cz/kontakt