Jaké účesy v červnu ovládly mola světových značek?

Doba čtení: 4 min.
Courtesy of Prada, Dior and Louis Vuitton

Photo: Courtesy of Prada, Dior and Louis Vuitton

 

Louis Vuitton Cruise 2022

Někdy na první pohled odlišné spolu ve výsledku souzní nejlépe. Louis Vuitton na nedávné Cruise line v Paříži představil kolekci v silném futuristickém a zároveň elegantním stylu s prvky amerických uniforem. A protože šlo o opravdové statement kousky, účesy modelek byly rozevláté a přirozené, ničím nespoutané. Jestli měla modelka vlasy dlouhé, nebo krátké, pokaždé vynikly jejich přirozené kvality. Jednoduše francouzská filozofie přirozenosti. Nejvíc nás zaujaly dlouhé vlnité vlasy s postupnou ofinou po stranách, ale taky rovné vlasy se souměrnou pěšinkou na střed, úhledně a přirozeně účesané za ušima. Výraznou roli ovšem hrála i klasická černá kšiltovka do slunečných dnů.

 

Dior Cruise 2022

Dior v Aténách byl jako reinkarnace starověkého Řecka do kabátku současnosti. Rozevláté šaty jako neviditelná pěna na pokožce, jemný lesk drobných šperků a perel, dokonce i ve pěšince vlasů. Výrazným účesem přehlídky se stal středně krátký bob, ale i jemně rozevláté vlasy učesané do ztracena. Po zhlédnutí této přehlídky jsme dostali okamžitou chuť cestovat v čase a být na chvíli Helenou Trojskou.

 

Prada SS22 menswear collection by Miuccia Prada and Raf Simons

Pánové, míváte bad hair day? Nasaďte si klobouk jako ze šatníku Dartha Vadera od ikonické Prady ve spolupráci s Rafem Simonsem. Kraťoučké šortky, dlouhá saka a velké kabelky posouvají hranice genderově limitovaného šatníku zase o něco dále. Z této červencové přehlídky je víc než jasné, že jak z hlediska oblékání, tak z pohledu pánských účesů se není vůbec potřeba jakkoliv limitovat. Disponujete krásnými kudrnami? Noste je v délce až k bradě. Máte rovné a jemnější vlasy? Kromě klasického krátkého rozcuchu je klidně můžete nechat dorůst a česat na pěšinku. Omezování se jenom na striktně pánské střihy je dávnou hudbou minulosti.

 

 

 

Zaujal vás některý z účesů? Neváhejte si ještě zabookovat termín do některého z našich Bomton studií. Bude nám ctí!