Kadeřníci radí: Tohle jsou ty nej produkty pro muže

Doba čtení: 3 min.

Moc dobře víme, že mnoho mužů úpravou vlasů nechce ztrácet čas. Proto jsme společně s kadeřníky vybrali tři nejlepší produkty, které vám usnadní každodenní styling.

Václav Kostrba, Bomton Jalta

Nej vlasový produkt pro muže?
Nedám dopustit na Label-M Matt Paste. Oproti některým produktům skvěle drží a nemastí vlasy. Pokud nemáte rádi zdlouhavé úpravy, s touhle pastou si vystačíte.

Který pánský trend tě teď nejvíc baví?
Stále mám nejradši vystříhané strany a vršek delší. Je to variabilní, trendy a nenáročné na úpravu.

Pavel Třešňák, Bomton Brumlovka

Nej vlasový produkt pro muže?
Na pánský styling mám nejraději Texture Paste od Moroccanoil, protože se díky ní vlasy skvěle tvarují a navíc má matující efekt. Dá se použít téměř na všechny typy pánských účesů. Také rozhodně doporučuji Ocean Mist od Sachajuan, který vlasy nerozpramínkuje a účes díky němu vypadá bohatší.

Který pánský trend tě teď nejvíc baví?
Myslím si, že doba uhlazených barber střihů se zvýrazněnou pěšinkou je pomalu pryč a teď nastává doba rozcuchů, i když to ještě chvíli potrvá. Fade po stranách hlavy je pořád trendy a ještě dlouho bude, protože nám chlapům prostě sluší a jsme díky tomu o něco zajímavější.

David Vaněk, Bomton Brumlovka

Nej vlasový produkt pro muže?
Za nejlepší produkt pro muže považuji Texture Clay od Moroccanoil, skvělá matná pasta, se kterou vlasy vydrží upravené celý den. Také Ocean Mist od Sachajuan, ten je bezva pro ležérnější styl úpravy vlasů.

Který pánský trend tě teď nejvíc baví?
Stále mě nejvíce baví u mužů kratší střih s přirozenou barvou vlasů. Konkrétní střih pak nejraději volím podle vlasů klienta.