Krása budoucnosti: pleťové Hi-Tech vychytávky

Doba čtení: 3 min.

Všichni máme chytrý telefon, někteří z nás i hlasově ovládanou domácnost a přístroje, které pracují samy. Vládě technologií se nevyhnul ani trh s krásou. Které hi-tech vychytávky stojí za vyzkoušení?

Žijeme tak hektickými životy, že už nemáme čas ani sami na sebe. A v tuto chvíli je na místě přizvat na pomoc různé technické pomůcky. Některé za vás uklidí byt, jiné zase vyčistí pokožku a vyhladí vrásky.

Třeba čisticí kartáček, kterým si přejíždíte po obličeji, pleť perfektně vyčistí. Díky masážním programům je navíc pokožka prokrvená a tím pádem také zářivě jasná. Některé kartáčky jsou navíc už tak vytuněné, že dokáží bojovat i prosti vráskám. Díky nízkému napětí, které vysílají, pleť prokrvují, podporují produkci kolagenu  a elastinu.

Nebo vyzkoušejte bílo zlatou masku na obličej, ve které si budete připadat jako Leonardo DiCaprio ve filmu Muž se železnou maskou. Ovšem oproti němu budete tu svou milovat. Tenhle přístroj totiž využívá síly světelné terapie, bojuje proti akné, rozjasňuje a regeneruje. Vrásky z obličeje můžete vyhladit také galvanickou žehličkou.

Pokud se vám ani jeden z těchto produktů nezdá, vyzkoušejte pleťový sprej. Na trhu existuje mnoho druhů, většinou ale fungují dost podobně. Díky vysokému obsahu probiotik pleť čistí, zlepšují její strukturu a zároveň ji projasňují. Váš obličej bude hned o pár let mladší a dost možná nebudete potřebovat ani make-up.

Myslete ale na to, že nic se nemá přehánět. I přes to, že na nic nemáme čas, někdy se hodince v kosmetickém salonu nic nevyrovná.