Které gumičky nosit, abyste si neničili vlasy?

Nosí je světové celebrity, super modelky i britská vévodkyně. Řeč je o látkové gumičce do vlasů scrunchie. Tyhle slavné krásky totiž moc dobře vědí, že správná gumička dokáže nejen doladit outfit k dokonalosti, ale navíc neničí vlasy. 

Další lockdown s sebou přinesl druhé kolo home officu. A předpokládáme, že jen málo z vás se každé ráno do své domácí pracovny upravuje tak, jako by šel opravdu do práce mimo domov. Je nám tedy jasné, že gumička do vlasů je teď váš spojenec číslo jedna. Jenže i takové používání gumiček má svá pravidla. Které tedy nosit, abyste svým vlasům zbytečně neškodili?

Silné pnutí gumičky vlasy bohužel zatěžuje a ničí. A pokud nosíte vlasy svázané i v noci, počítejte s tím, že se můžou vlasy polámat. Používejte proto takové gumičky, které vlasy nelámou a příliš nestahují.

Vlasy v bezpečí

Gumička by měla být vašim vlasům co nejpříjemnější. Nejlepší jsou proto ty látkové, tedy takzvané scrunchie. Navíc je to také velmi oblíbený trend dnešní doby.

Další variantou jsou gumičky gumové. Díky svému materiálu a zatočení vlasy nelámou a příliš nestahují.

Vyzkoušejte proto novinku populární značky Invisibobble, která kombinuje obojí. Gumička do vlasů Invisibobble Sprunchie kombinuje světoznámou spirálovou gumičku šetrnou k vlasům a stylový design látkových vlasových doplňků, který kdysi proslavily hvězdy jako Madonna, Demi Moore nebo Janet Jackson.

Luxusní, extra jemný sametový povrch spolu s Invisibobble gumičkou uvnitř dodá vašemu vlasovému stylingu spolehlivou fixaci a dokonale doplní každý váš outfit. Sametový povrch je šetrný k vlasům, nezanechává ve vlasech otlaky a spolehlivě drží.

Invisibobble Sprunchie zakoupíte na e-shopu Rozmazlujse.cz za 149 Kč.

A jak vytvořit perfektní účes pomocí gumičky se dozvíte tady.