Které outfity nosit během babího léta?

Doba čtení: 3 min.

Už je tady. To zvláštní počasí, kdy je ráno chladno, ale odpoledne sluníčko ještě krásně hřeje. Babí léto nabízí spoustu možností, jak si ho užít. Kreativní můžete být i v módě. Které outfity nosit na začátku podzimu?

Teploty kolem dvaceti stupňů, slunce, které už jen hřeje, ale nepálí a jemný podzimní vánek. Ideální počasí, kdy můžete kombinovat letní i zimní kousky dohromady a bude to vypadat skvěle! Ještě se nemusíte vzdát romantických květinových šatů ani kraťasů a pomalu už můžete ze skříně vytahovat své oblíbené podzimní kousky. Přichází čas na křivák, pletený svetr, baloňák i parku.

Jestliže rádi kombinujete kousky, které k sobě na první pohled nepatří, teď k tomu máte ty nejlepší podmínky. Zkuste zkombinovat třeba saténovou sukni a teplý svetr. Pod něj si vezměte jen krajkovou podprsenku, ať vám není příliš velké horko.

Romantické šaty noste víc ve stylu grunge. Oblékněte k nim kožený křivák, který ráno i večer určitě oceníte, nebo martensky, ať tu romantiku trochu shodíte. Baloňák zkombinujte s džínami a jednoduchým tričkem, k volné sukni obujte kozačky. Kotníkové, ke kolenům nebo nad kolena. Je to na vás.

Čas už je také na punčochy, které jsou navíc velkým trendem pro nadcházející sezonu. Noste je ke kozačkám, teniskám, lodičkám nebo sandálům. Barevné, puntíkované, síťované… Stačí si vybrat. Pro chladnější rána (nebo bad hair days) si pořiďte nového kulicha. Pak už stačí jen obléknout kalhoty a tričko a bude vám krásně.

Na inspirativní outfity se podívejte tady.