Maminka na mateřské vyzkoušela LPG a tohle je výsledek

Doba čtení: 3 min.

Jste po porodu či po operaci a chcete zhubnout? Metoda LPG pomůže tam, kde cvičení a zdravé jídlo už nestačí. Vyzkoušela ji i maminka na mateřské Michaela, které LPG pomohlo na cestě za hezčím a zdravějším tělem.

LPG podporuje činnost lymfatického systému, zrychluje metabolismus, detoxikuje organismus a nastartuje v kůži řadu blahodárných procesů. Zpevňuje, modeluje a vyhlazuje pokožku a pomáhá v boji proti celulitidě. Už po prvním ošetření bude kůže pevnější a vyhlazená. Přijďte si i vy vytvarovat postavu do studia Bomton Jalta.

Procedura trvá zhruba 35 minut a má tři fáze. Nejprve zeštíhlující, kdy vám přístroj tuky jakoby nasává. Druhá je zpevňující a třetí masíruje, tehdy dochází k vyhlazení pokožky. Na závěr kosmetička natře celé tělo zpevňujícím mlékem LPG, které můžete zakoupit na studiu Bomton Jalta.

Na LPG se můžete objednat ke kosmetičce Monice do studia Bomton Jalta.

Můžete si vybrat program ošetření podle typu postavy. Procedura je vhodná i pro muže. Aby byly výsledky viditelné, je ideální chodit dvakrát týdně.

LPG pomáhá jako doplněk ke cvičení, když chcete, aby byly výsledky rychleji vidět.

LPG lze použít na břicho, pas, ruce, stehna a hýždě. Můžete si vybrat buď pouze horní nebo jen dolní partie a nebo celé tělo. Přístroj LPG je možné použít také na obličej. Po ošetření dochází k rozjasnění pleti, aktivaci kolagenu, redukci vrásek, obnovení produkce kyseliny hyaluronové, zpevnění kontur obličeje a kompletínmu ošetření obličeje, krku a dekoltu.

Vyzkoušeno za vás. Jak dopadla Michaela?

LPG vyzkoušela také maminka dvouletého chlapečka Michaela, která je momentálně na mateřské dovolené. Po porodu jí zůstalo větší bříško i několik jizev.

„LPG bych doporučila všema deseti komukoliv! Je výborný jako doplněk ke cvičení, protože pomáhá formovat postavu. Celulitida se krásně redukuje a problematické partie, které se špatně shazují, díky LPG začnou být menší a menší. Opravdu to funguje!“

Michaela pravidelně cvičí a na LPG chodila měsíc dvakrát týdně. „Velmi mi to pomohlo k lepším výsledkům. Teď se těším na udržovací docházení alespoň jednou měsíčně. Je to totiž také příjemný relax,“ vysvětluje.

Pokud vás stejně jako Michaelu trápí také jizvy, můžete zkusit i laser. Na ten Míša docházela pravidelně jeden měsíc. Procedura trvala vždy 20 minut.

„Byla jsem skeptická vůči výsledkům, nicméně mě finále překvapilo. Jizva i bříško po porodu se krásně stahují. Nic nebolí, nepálí, je to bezbolestné ošetření, u kterého si člověk odpočine. Konečně se nemusím v plavkách tolik stydět a nosit jen jednodílné,“ usmívá se spokojeně.

Na LPG se můžete objednat ke kosmetičce Monice do studia Bomton Jalta.

Naše kosmetička Monika vám ráda poradí, jak byste tělesné nedostatky měli řešit. Na LPG se můžete objednat do studia Bomton Jalta na telefonním čísle +420 773 102 108.