„Moje pokožka vypadá díky metodě Skinbooster jako po dovolené.“ Rozhovor s influencerkou Alex Fráňovou

Doba čtení: 5 min.

Fotografie: Instagram Alex Fráňové

V nejnovějším rozhovoru vám představíme podnikatelku, blogerku a především velice inspirativní ženu Alex Fráňovou. Čemu se věnuje a proč je podle ní estetická stránka práce tak důležitá? Nedávno se navíc v Bomton Clinic účastnila procedury Skinbooster, která dodala její pokožce přesně to, co potřebovala. Zajímá vás, co to bylo? Začtěte se.

 

Jste úspěšná bloggerka, influencerka a spoluzakladatelka eventové agentury LA communication. Jak jste se ke své práci dopracovala a co pro vás znamená?

Když mám popsat, co je mou prací, mívám s tím velkým problém, takže v první řadě děkuji za milé shrnutí. Má aktuální práce je přesný opak toho, co jsem vystudovala., tedy práv. Poslední roky studia jsem ale tušila, že to nebude obor pro mě a potřebuji se realizovat jinak, být kreativní a neupadat do stereotypu. Těsně před státnicemi jsem začala pracovat jako asistentka ve Škole stylu, během pár měsíců jsem dostala na starosti magazíny pro nákupní centra – od práce redaktorky, přes stylistku, po grafičku, to byla úžasná zkušenost.

Do toho jsem ve svém volném čase psala blog a začínala s Instagramem, fotila produktové fotky pro různé značky a spravovala jejich sociální sítě. Influencer marketing byl u nás teprve v začátcích, takže trvalo několik let, než jsem činnost na svém blogu a Instagramu mohla nazývat prací. Už tehdy jsem ale přemýšlela, že jen na práci influencera se nechci spoléhat, v té době jsem potkala mou kolegyni Lucii a nápad založit si butikovou agenturu byl na světě. Začínaly jsme s PR a influencer marketingem a postupem času se přirozeně proměnily v agenturu eventovou. To je oblast, kde se můžeme opravdu kreativně „vyřádit,“ a která nás maximálně naplňuje.

 

Vaše práce blogerky, ale i v ta v agentuře je z velké části založená na estetické stránce a krásných věcech. Vnímáte to jako výhodu, anebo je to naopak někdy o to náročnější?

Pracovat v obklopení krásných věcí je myslím sen téměř každé ženy, takže ano, určitě je to velká výhoda a vnímám to jako obrovské štěstí a privilegium. Na druhou stranu jsme s kolegyní Lucií čím dál tím náročnější a dbáme na to, aby byl každý detail naší práce dokonalý a velmi často nás to zdržuje. Ale i když si řekneme, že příště už to tolik řešit nebudeme, uděláme to stejně.:)

 

Vnímáte jako influencerka potřebu dodržovat jistý ideál krásy, nebo jste ráda svá, držíte se svého stylu i názorů a různou kritiku si už tak moc nepřipouštíte?

Mám to štěstí, že jsem vždy byla přirozeně sebevědomá a se svým vzhledem tak nějak srovnaná, takže mám za to, že jsem svá, co se vzhledu i názorů týče. Mé publikum je převážně ve věkové kategorii nad 25 let, navíc stejně naladěné jako já, takže s kritikou se setkávám opravdu výjimečně. Každopádně pokud přijde kritika týkající se mého vzhledu, úspěšně to házím za hlavu a absolutně nic si z toho nedělám. Ve většině případů totiž pisatel nemá tendence poradit a udělat z vás lepšího člověka, ale jen ventilovat své frustrace.

 

K ženské kráse přirozeně patří i zdravá a zářivá pleť. I na vašem Instagramu je dobře vidět, že správná péče o pleť a kvalitní kosmetika vám nejsou cizí a dobře se v ní vyznáte. Nedávno jste se v Bomton Clinic rozhodla podstoupit proceduru Skinbooster. Proč vaše volba padla právě na tuto proceduru?

Co se týče estetických zákroků, jsem velmi opatrná a mám z nich veliký respekt. Stárnutí totiž neberu jako nějakou nevýhodu, naopak, čím jsem starší, tím lépe se cítím a méně svůj vzhled řeším. Stárnout s vráskami od smíchu považuji za překrásnou věc. Na druhou stranu o sebe ale velmi ráda pečuji a své pleti dopřávám. Mám suchou pleť, takže často řeším šupinky, pnutí a samozřejmě i ty vrásky se tvoří na suché pokožce mnohem snáz. Procedura Skin Booster mě zaujala právě tím, že dodá pleti intenzivní hydrataci a osvěžení.

 

Jak aplikace probíhala a jak jste se v průběhu ní cítila? Podle vašeho očekávání, nebo vás něco překvapilo?

Nebudu tvrdit, že mě aplikace nebolela, nepříjemné to chvílemi bylo, přece jenom se kyselina hyaluronová aplikuje do pleti jehličkou. Já mám navíc takový zvláštní problém, že na mě příliš nefungují anestetika, ať už jsem u zubaře, nebo na estetické klinice. Takže to, co jiní už dávno necítí po ošetření anestetikem necítí, já stále ano… Rozhodně to ale nebylo nic, co by se nedalo zvládnout. Paní doktorka byla skvělá, neustále se mnou mluvila, popisovala, co právě dělá a já jsem věděla, že jsem v těch správných rukách.

 

Pozorovala jste výsledky aplikace Skinboosteru na vaší tváři? Kdy se dostavily a jaké byly?

První týden jsem měla na tvářích malé modřinky po vpiších, ale já jsem k modřinkám náchylná, takže se to dalo čekat. Každopádně nic, s čím by se neporadil lehký make-up. Zhruba za týden jsem začala pozorovat, že pleť přestala být vysušená, stačilo jí najednou mnohem méně hydratačního krému, a přesto vypadala krásně vyživeně. Měla jsem pocit, že vypadám jako po dvoutýdenní dovolené, hezky odpočatá (a přitom to bylo v době největšího pracovního frmolu).

 

Fotografie: Instagram Alex Fráňové

Jak zpětně hodnotíte volbu právě této procedury v Bomton Clinic?

Jsem nadšená a určitě si proceduru po roce zase zopakuji! Jen příště necháme působit anestetický krém o půl hodiny déle, aby to bylo opravdu úplně bezbolestné.:)

 

Pokud se některé dámy pořád rozmýšlí, jestli aplikaci Skin Bosteru vyzkoušet, co byste jim poradila?

Pokud vás trápí suchá a mdlá pleť a dovolená, na které úplně vypnete, je v nedohlednu, jděte do toho! Nikdo nic nepozná, přesto si vaše okolí bude říkat, že jen záříte!