Nechte se hýčkat na jedinečných masážích

Doba čtení: 3 min.

Odměňte své tělo za jeho práci. Po dlouhém období karantény, stresu a nejistot si to jistě zaslouží.

Vyberte si z nabídky relaxačních a zdravotních masáží tu, která bude nejvíce vyhovovat vašim potřebám. Najděte si čas na dokonalou regeneraci a odpočinek a nechte se hýčkat ve studiu Bomton přímo v srdci staré Prahy. Vybrat si můžete ze dvou lokalit (Bomton Jalta a Bomton Florentinum). Jsme tu pro vás.

A na které masáže se k nám můžete objednat?

DEEP REGENERATION

Tato masáž je dokonalou regenerací pro všechny, kteří mají dlouhodobé fyzické potíže nebo nepříjemné bolesti konkrétní části těla. Využíváme intenzivní techniky a zaměřujeme se na problematické oblasti pomocí unikátní masážní emulze. Procedura Deep Regeneration dokáže uvolnit od fyzického stresu formou efektivní hloubkové masáže.

20 minut 600 Kč
50 minut 1450 Kč
1h 50 minut 3100 Kč

CALM DOWN

Jemná relaxační masáž celého těla je vytvořená každému klientovi na míru. Nejprve si vyberete kombinaci olejů, které vás dokonale vystihují. Oleje a jemné doteky masérky následně uvolní nahromaděný stres. Účinky masáže Calm Down jsou dlouhodobé a pocit čisté mysli a znovuzrozeného těla ucítíte ještě několik dní po proceduře.

50 minut 1650 Kč

HONEY DETOX

Pokud máte pocit, že potřebujete komplexní detox organismu, načerpejte novou energii z tohoto výjimečného přírodního zázraku. Mezi blahodárné účinky medu patří posílení imunity, podpora trávení a funguje také jako přírodní antibiotikum. Med naše tělo detoxikuje a zbavuje následků civilizačních chorob, jako je stres, bolesti hlavy, nedostatek pohybu nebo střevní poruchy.

50 minut 1850 Kč

REBORN BY BOMTON

Představte si, že se už v prvních minutách masáže Reborn by Bomton odpoutáte od poletujících myšlenek. Nechte se hýčkat na jedinečné masáži, kterou jsme ladili k dokonalosti posledních 25 let. Na začátku se zrodila myšlenka vytvořit unikátní salon krásy a vždycky jsme věřili, že jasná mysl a velké sny nás dovedou až do cíle. O totéž se snažíme i při této masáži. A tak teď díky našim masérům a speciálnímu oleji z tajných ingrediencí můžete získat sílu vybudovat to, po čem už dlouho toužíte.

1 hodina 20 minut 3440 Kč

MINT FOOT MASSAGE

Masáž pro těžké a unavené nohy vám dodá novou energii. Příjemné doteky masérky a olej z divoké máty vaše lýtka a plosky dokonale osvěží. Je to ideální regenerace po dlouhém dni stráveném na nohou.

50 minut 1350 Kč

Těšíme se na vás od 11. května. Objednat se můžete tady: +420 775 791 063 nebo na
e-mailu info@bomton.cz.

1 reakce