Nejkrásnější jóga resorty ve světě

Milujete cvičení jógy, ale doma nebo v místnosti s ostatními jogíny vás to nebaví? Našli jsme ty nejkrásnější a nejstylovější světové resorty, kde dávají józe úplně jiný rozměr.

Amanda In The Himalayas, Indie
Kvůli skvělým lázeňským procedurám a úžasné okolní přírodě sem jezdí všichni jógoví nadšenci a celebrity včetně Oprah Winfrey. Soukromý džíp vás vyveze na kopec lemovaný stromy s opičkami a vy se ocitnete v ráji. Zahrajte si golf, relaxujte a nechte se hýčkat. Lekce jógy tu probíhají několikrát denně, takže máte na výběr ze spousty možností.
Silver Island Yoga, Řecko
Čtyři hodiny jízdy od Atén se nachází soukromý ostrov. Od dubna do října tu probíhají jógové týdny a program je vhodný úplně pro všechny. Ovšem majitelky tu dbají na to, aby hostů bylo vždy málo, a personál se tak mohl každému věnovat naplno. Můžete si zajít na masáž, meditovat a užívat si vynikající řeské jídlo.
Hawaii Island Retreat, Hawaii
Ti, kteří hledají butikový hotelový zážitek v nádherném prostředí, by měli navštívit ostrov Hawaii Retreat na severním pobřeží velkého ostrova.  Ubytovat se můžete v luxusních jurtách s výhledem na oceán, nebo v prostorných apartmánech. Kouzelné prostředí, lekce jógy, lázeňské procedury a jídlo z farmy. Co víc si přát.