Nejlepší vlasové trendy tohoto podzimu

Hvězdou letošního podzimu bude pěšinka uprostřed i uhlazený culík.

Pěšinka uprostřed

Tak jednoduché a přesto tak efektivní. Slušet bude mikádům i dlouhým vlasům. Patkám už odzvonilo, tak se vraťte k téhle nesmrtelné klasice. Účesu dáte úplně nový rozměr, když přidáte zajímavé spony.

Uhlazený culík

Ráno nestíháte, nemáte umyté vlasy, ale chcete vypadat hezky? Tenhle je účes je pro bad hair days jako stvořený. Zazáříte s ním ale i na večírku nebo v divadle. Učesat si ho můžete na temeni hlavy nebo až dole u krku.

Messy bun

Tenhle účes je nám a jistě i vám velice dobře známý. Nosíme ho na doma, do práce i o víkendu na procházku. Po tom, co si ho oblíbila i vévodkyně Meghan Markle, je ještě oblíběnější. Když ho zkombinujete s hezkým líčením a stylovým outfitem, není co řešit.

Skřipce

Ozdoby do vlasů máme hodně rádi, teď ale přicházejí na scénu hvězdy devadesítek. Sponky, čelenky a skřipce všech velikostí. Odvažte se a vyhrajte si.

Wet and wavy

Letos budeme nosit i vlnité vlasy s vlhkým efektem. Nebojte se, že budete vypadat jako byste právě vylezla ze sprchy. Dolaďte celkový look zajímavým make-upem a doplňky. Výrazné naušnice budou skvělé.