Nová barva vlasů z pohodlí domova

Doba čtení: 3 min.

Kadeřnictví jsou stále zavřená a mnoho z nás je z vlastní vlasové situace už hodně zoufalých. Značka Moroccanoil ale přišla s úžasným řešením. V nabídce pečujících produktů najdete nyní mnoho barevných masek na vlasy, které váš účes pozvednou na vyšší level. Jejich aplikace je navíc extrémně jednoduchá.

Barvit si doma vlasy je jedním z nejhorších prohřešků, kterého se můžete dopustit. Levné barvy z drogérie totiž vlasy ničí, vysušují a poškození se pak velmi těžko léčí. Proto značka Moroccanoil přišla na trh se skvělým produktem Color Depositing Mask. Jsou to tónující masky na vlasy, které nejen že vlasy neničí, ale naopak jim prospívají.

Co je Color Depositing Mask?

Jedná se o masku, která je k dostání v řadě vybraných odstínů. Snadno se používá a umožňuje vyzkoušet módní odstíny, zvýraznit stávající odstín nebo prodloužit barevný výsledek mezi návštěvami salonu. 

Obsahuje vyživující složky včetně směsi aminokyselin, oleje z meruňkových jadérek a obnovující technologii ArganID. 

Pečující výhody

  • Hloubková péče
  • Okamžitá hebkost
  • Regenerace vlasů
  • Zářivý lesk

Klíčové složky:

  • ArganID: pozitivně nabité mikročástice jsou přitahovány negativně nabitými vlasovými vlákny. Vnáší arganový olej přímo do kortexu vlasů a zároveň je obnovuje a chrání.
  • Směs aminokyslein: poskytuje ochranu barvy a obnovuje vlasy. Posiluje vlasovou strukturu a rozčesává.
  • Olej z meruňkových semínek: vysoká koncentrace kyseliny oleické, kyseliny linoleické a vitamínu E hydratují pokožku i vlasy a dodávají jim hebkost.

Použití:

  1. Aplikujte na umyté, ručníkem vysušené vlasy.
  2. Aplikujte dostatečné množství rovnoměrně na jednotlivé prameny pomocí hřebenu s širokými hroty.
  3. Nechejte působit po dobu 5–7 minut, vždy ale záleží na požadované intenzitě.
  4. Řádně opláchněte a upravte dle potřeby.

Masky řady Color Depositing Mask dodávají dočasný barevný výsledek, který se časem vymyje. Čím světlejší vlasy jsou, tím zářivejší a odolnější bude barevný výsledek. Výsledky a jejich odolnost také závisí na poréznosti vlasů. Domácí barvení pomocí masek Moroccanoil nenahrazuje barvu a jejich aplikace nekryje šediny. 

Galerie: