Co je to Olaplex a proč si ho zamilujete?

Vlasové ošetření Olaplex obnovuje zničené vlasy, které po něm budou zdravé a pevné. S Olaplexem není problém přejít z černé barvy až na platinovou blond, a to bez jakéhokoliv poškození nebo oslabení vlasů. Naopak díky účinnosti Olaplexu budou vaše vlasy daleko zdravější a silnější než kdykoliv předtím a barva navíc déle vydrží.

Bez silikonu a minerálních olejů obnovuje Olaplex rozbité vazby ve vlasech, které vznikly například barvením či fénováním. „Výsledkem jsou vlasy silnější než kdy předtím. Odbarvené vlasy jsou najednou lesklé a pevné, barvené vlasy jsou dvojnásobněji lesklejší, jakoby barva byla přirozená a vlas byl naprosto zdravý,“ chválí ošetření kadeřnice Kristýna Boušková. „Kůra se dá použít samostatně, nebo můžeme Olaplex použít rovnou do barvy či odbarvovače,“ říká Lenka Floriánová.

Jak často na ošetření chodit není přesně stanoveno. Záleží na kadeřníkově doporučení. „Při konzultaci kadeřník rozhodne, jak často by měl klient chodit a jak moc jeho vlasy ošetření potřebují,“ říká Kristýna a dodává: „Olaplex mně osobně vlasy zachránil při stahování velmi tmavé barvy na blond. Vlasy se často odbarvovaly a dostávaly zabrat. Olaplex napomohl tomu, aby se mi nerozbily vlasové vazby a vlasy stále vypadaly jako vlasy a ne jako odbarvený chemlon.“

 

Olaplex N3, 990 Kč

Ošetření Olaplex 3,75 ml 350,-/7,5 ml 550,- / 15 ml 700,- 

2 reakcí