Ošetření pro krásnou a zdravou pleť

Doba čtení: 3 min.

Bomton studia nejsou jen luxusní kadeřnictví. Nabízíme také řadu pleťových i tělových ošetření a najdete u nás také malé a osobní fitness centrum. Naše kosmetičky mají zlaté ruce a díky těmto ošetřením bude vaše pleť opět krásná, svěží a hlavně zdravá.

Active Repair ošetření

Jedná se o ošetření pleti od prvních příznaků stárnutí. Po této službě bude vaše pleť detoxikovaná a rozjasněná. Toto ošetření zároveň vyhladí mimické vrásky a nastartuje hloubkové omlazovací procesy v pokožce. Ošetření je určeno pro všechny typy pleti od prvních příznaků stárnutí, přibližně od 30 let. Doporučuje se absolvovat 1x měsíčně.
  • vrásky a rýhy budou vyhlazené
  • pleť bude rozjasněná a zářivá

Kombinujte s:

Active Repair Wrinkle Correction Cream

Krém s lehkou texturou obnovuje procesy mládí odpovědné za plnost, pevnost pleti a její hladkou strukturu bez vrásek. Zároveň obnovuje povrch pleti, aby byla rozjasněná a zářivá. KOUPÍTE TADY.

Esthelift ošetření

Toto ošetření díky okamžitému a viditelnému liftingovému efektu ubere vaší pleti pár let. Je inspirované fyzioterapeutickými technikami, dokonale uvolní pleť, vyhladí vrásky a zároveň stimuluje svaly, aby pleť a její kontury získaly pevnost. Toto ošetření je vhodné pro pleť s viditelnými známkami stárnutí (vrásky, povadlé kontury), přibližně od 35 let.

  • vrásky a rýhy budou vyhlazené
  • kontury budou vypnuté
  • pleť bude zpevněná

Kombinujte s:

Lift & Repair Smoothing Cream

Krém, které okamžitě a dlouhodobě působí proti vráskám a zároveň pleť vyhlazuje, zpevňuje, vypíná a intenzivně pozvedává její kontury. KOUPÍTE TADY.

Intenzivní ošetření – Peeling

Jedná se o ošetření, které z vaší pleti odstraní odumřelé buňky, dodá jí kyslík, restartuje a zpevní ji. Vrásky a pigmentové skvrny budou minimalizovány a póry se zmenšují. Toto ošetření je vhodné pro pleť, která má hluboké vrásky, pigmentové skvrny, je mdlá. Ideální také pro pleť kuřáků. Toto ošetření se doporučuje absolvovat 4x po sobě – každých 10 dní.
  • vrásky a rýhy budou vyhlazené
  • pigmentové skvrny minimalizované
  • póry zmenšené

Kombinujte s:

Osmoclean Lightening Buffing Mask

Krémová zesvětlující maska, která odstraní z povrchu pleti její nedostatky a šetrně odstraní odumřelé šupinky kůže. KOUPÍTE TADY.