Jak pečovat o vlasy na podzim?

V létě jsme používali produkty, které naše vlasy měly chránit před sluníčkem a chlórovanou vodou, teď jim budeme muset věnovat zvýšenou péči. V zimních měsících si zaslouží důkladnou regeneraci a přípravu na zimu.

Produkty

V tomto období používejte na vlasy olejíčky a masky. Dodají jim tu správnou hydrataci a lesk. Vlasové oleje navíc zabrání tomu, aby vám vlasy neustále někde poletovaly a elektrizovaly. Krásně je uhladí a dodají jim hedvábnou jemnost. Například skvělý Moroccanoil Treatment.

Pokud už začínáte nosit čepice a vlasy máte po jejich sundání zplihlé, splácnuté a elektrizují, nezoufejte. Pořiďte si do kabelky malý Volume Powder od Sachajuan. Dodá vašim vlasům objem a matnou strukturu, takže nebudou tak jemné ani elektrizující.

Masky používejte takové, které vašim vlasům opravdu pomůžou. Ty z drogerie bohužel vaše vlasy pouze obalí silikonem, ale nijak jim nepomáhají. U jemných vlasů to ale s produktem nepřehánějte, buď ho zřeďte s vodou, nebo vyměňte za hydratační šampón.

Péče

Nezapomínejte na zvýšenou péči. Vlasy si ji teď zaslouží. Doporučujeme například ošetření Redken Chemistry. Kúra povzbudí vlasovou strukturu a uzavře vlas. Redken Chemistry nabízí šest různých přípravků, podle toho, čím vaše vlasy trpí. Například jestli jsou namáhané, barvené, suché, nepoddajné nebo oslabené. Péče působí zevnitř, aby byl výsledek co nejlepší a okamžitý. Nebo třeba ampule Kérastase, vyživující kúru pro všechny typy vlasů.

V žádném případě nechoďte spát s mokrou hlavou, aby se vám už tak poškozené vlasy zbytečně nelámaly. Vlasy nechte volně uschnout, nebo je lehce a pomalu vysušte fénem se sníženou teplotou a intenzitou sušení.

 

 

Moroccanoil Treatment
Volume Powder