Pevný a kulatý zadek: 3 tipy, jak ho získat

Doba čtení: 3 min.

Zatímco dříve byl ideálem krásy štíhlá pas a velká prsa, dnes je to rozhodně velký kulatý zadek. Abyste ale vypadali jako Jennifer Lopez nebo Kim Kardashian, bude to něco stát.

Na ideál krásy má vliv evoluce i náš styl života. Dříve byly například v kruzu u žen spíše klučičí postavy. Vzpomeňte si třeba na 90. léta, kdy všechny modelky vapadaly, že jsou na heroinu. A pravděpodobně tomu tak i bylo. Pak ale přišla Pamela Anderson s obrovskýma prsama a všechny ženy toužily vypadat jako ona.

Za oblibu velkých zadků prý může popularizace černošské kultury. V médidích za něj pravidelně bojují již zmíněné Jennifer Lopez nebo Kim Kardashian se všemi svými sestrami nebo třeba raperka Nicki Minaj. Jestli jsou ty pevné broskve opravdu zásluhou stovek dřepů, se ale můžeme jen dohadovat.

Dnes vám totiž pevný kulatý zadek vymodelují na počkání a to téměř na všech klinikách. Jedná se o takzvanou gluteoplastiku, která byla prý v roce 2012 nejpopulárnější operací vůbec. Pokud se na operaci zatím nechystáte, tohle jsou tři základní pravidla, kterých byste se měli držet. 

1. Cvičte

Bohužel nebo bohudík, pohyb žádná kosmetika ani plastická chirurgie ještě nenahradila. Bez poctivě odpracovaných dřepů to bohužel nepůjde. Pod heslem booty workout najdete na youtube spoustu videí, podle nichž se můžete do tvarování pevných půlek vrhnout.

2. Noste stahovačky

Kdysi oblíbené Spanx nahradily Skims. Stahovací spodní prádlo vám zaručí kulaté pozadí téměř bez námahy a s okamžitým efektem.

3. Masírujte

Aby byl výsledek dokonalý, musí být vaše pokožka jemná, zářivá a pevná. Pod hashtagem #buttcare najdete spoustu rad a tipů, jak se o své pozadí starat. Tohoto trendu si už všimlo i mnoho kosmetickcýh firem, a na trhu tak dnes najdete velký výběr krémů či peelingů určených právě na zadní partie.

Tuto část těla také poctivě masírujte nebo vyzkoušejte korektivní a zeštíhlující masáže v kosmetickcýh salonech. My v Bomton studiích provozujeme například ošetření LPG, které vám s pevným zadečkem pomůže.