Připravte se na léto! 3 tipy, jak dát tělu, co potřebuje

Doba čtení: 2 min.

Karanténa skončila a léto se blíží. Je proto ideální čas, abyste svému tělu, pleti i vlasům dopřáli něco navíc.

Vlasy

Redken Chemistry

Pravidelně si žehlíte nebo fénujete vlasy? Jsou zničené, zplihlé a bez objemu? Ošetření Redken Chemistry nabízí intenzivní léčbu pro vaše vlasy. Profesionální vlasová kosmetika jim navrací lesk, sílu, obnovuje přirozené pH vlasu a zaceluje vlasovou kutikulu. Naši kadeřníci se o vás postarají na všech našich studiích a vlasové ošetření Chemistry vám udělají třeba na Brumlovce.

Pleť

Sezónní ošetření Esthederm

Detoxikační ošetření posiluje pleť a napomáhá překonávat změny ročních období. Na jaře a v létě pleť detoxikuje, dodá jí energii, hydrataci a vitalitu. Což teď po těch dvou měsících strávených doma všichni potřebujeme. Zajděte třeba do studia Bomton Florentinum. 

Tělo

Kryolipolýza

Nebuďte smutní, že jste nestihli cvičit. Připravte se na léto jinak! Zkuste kryolipolýzu, kterou děláme v našem studiu na Jaltě. Je to jediná neinvazivní metoda, která prokazatelně ničí tukové buňky. Odbourává podkožní tuk a její výsledky se dají srovnat s klasickou liposukcí. Funguje na bázi řízeného zmrazení podkožní tukové tkáně. Nebo vyzkoušejte naše skvělé masáže a jen relaxujte.