Průvodce fashion a beauty trendy na rok 2019

Co budeme nosit? Jak se budeme líčit? Které účesy budou in? Rok 2019 je tady, připravte se na něj s námi.Tohle jsou TOP trendy, které by vám neměly uniknout.

Glossy make-up

Matnému looku odzvonilo. Teď je ve hře lesk a to ještě více lepivý a výrazný než kdy dřív. Lesk na rty je naprostý základ, ale teď budeme lesk používat i na víčka nebo tváře.

Veliké klobouky

Loni v létě celý Instagram šílel po obrovském klobouku Jacquemus La Bomba. Jeho alternativou jsou o něco menší přesto stále velmi stylové oversized hats. Styl, barva či materiál je jen na vás.

Ofina

Ofina je skvělá věc. Můžete si s ní totiž poměrně vyhrát, delší ofinu můžete česat na stranu nebo rozdělit uprostřed. Tenhle rok budou ale v kurzu hlavně ofiny krátké. Jejich popularita stále roste a je třeba brát je na vědomí. Tak co, zkusíte ‚cropped bang‘ i vy?

Velká ramena

Nabíraná ramena nejsou žádnou novinkou, s nadcházející sezónou ale návrháři trochu přitvrdili. Nařasená látka vypadá skvěle s výstřihem, ideálně na elegantních košilích či šatech. Pozornost okolí je zaručena.

Šťavnaté rty

Velké rty zvýrazněné odvážnou barvou rtěnky proslavila instagramová královna Kylie Jenner a teď je milují všichni. Tento trend bude in i v roce 2019, takže nakupte rtěnky v barvách růžové, rudé nebo dramatické vínové a buďte za hvězdu i vy.

Fialová

Po odstínech šedé, růžové či modré přichází na scénu i tmavě fialová. Nikdo ale nechce vypadat jako borůvka, takže poproste kadeřníka, aby byl s barvou opatrný a udělal vám jen jemné odstíny přirozeně nakombinované s vaší barvou.

Batika

Všechno už tu jednou bylo a všechno se vrací. Stejně tak trend batikovaných triček nebo šatů. Pro následující sezónu je ale návrháři pozvedli na vyšší úroveň, a tak můžete v barevném kousku směle vyrazit třeba do práce.