Stylové účesy, které zvládnete doma

Doba čtení: 3 min.

Aktuální situace bohužel zavřela dveře i našich studií. Ale nezoufejte. Připravili jsme pro vás několik jednoduchých účesů, díky nimž vám to bude sluše i doma. Všechny navíc sami hravě zvládnete.

Culík – klasika, která nestárne

Kdo by nemiloval klasický culík! Je jednoduchý a sluší naprosto všem. Navíc má jednu velkou výhodu, kterou právě na home officu jistě oceníte. Nejlépe se tvoří s den neumytými vlasy, takže nemusíte teď hned běžet do koupelny a mýt si hlavu.

Jak na to? Nastříkejte do vlasů suchý šampon Sachajuan a pročešte je prsty. Kartáč lehce přestříkejte lakem na vlasy a vlasy zčešte dozadu na temeno hlavy. Uhlaďte je po stranách i nahoře, stáhněte do culíku a ten zafixujte dvěma gumičkami. Jedna by měla být tenká a tak trochu neviditelná, ta druhá už je pro okrasu a může být opravdu výrazná. Volume Powder Sachajuan zakoupíte TADY.

Gumičky a spony – moderní retro styl

Že se velké sametové gumičky vrátily do ulic není žádná novinka. Pokud jste je ale ještě nezkoušeli, teď je ten pravý čas. To samé platí i o velkých sponách, kterými sepněte vlasy, aby vám nepadaly do obličeje. Stylové a neuvěřitelně praktické.

Jak na to? Aby vypadal váš účes perfektně, budete potřebovat objemový sprej Root Lift od Sachajuan. Naneste na vlasy u kořínků nebo na místa, kde chcete vlasům dodat objem a nadzvednout je. V předklonu vlasy trochu pročeště rukama a promasírujte pokožku hlavy, aby vlasy získaly ještě větší objem a tvar. Po té stáhněte vlasy do culíku, udělejte vysoký drdol, messy bun nebo sepněte vrchní část vlasů velkou sponou. Zafixujte lakem. Root Lift Sachajuan zakoupíte TADY.

1 reakce