Toužíte po krásných řasách? Zkuste lash lifting

Doba čtení: 3 min.

Tenhle lifting je rychlý, efektivní a absolutně bezbolestný. Jde totiž o lifting řas. Zaručí vám krásné dlouhé řasy a ušetří několik minut ráno v koupelně. 

Po dlouhých a zatočených řasách touží snad každá žena. Mnoho z nás si proto pomáhá kleštičkami nebo zkoušíme spoustu různých řasenek, aby byl výsledek co nejlepší. A v koupelně pak ráno při líčení strávíme několik dlouhých minut. To ale může ukončit lash lifting, díky kterému budou vaše řasy konečně perfektní.

Lash lifting je metoda pozvednutí a tvarování vlastních řas. Proces spočívá v napínání a natáčení řas na speciální silikonovou formu. Na tuto natáčku jsou řasy precizně vyskládány jedna vedle druhé v určitém směru a zafixovány speciálním přípravkem. Lash lifting řasy uzdravuje, urychluje jejich růst a posiluje je. Součástí procedury je také lash botox, který řasy vyživí a dodá jim objem. Výsledkem jsou výrazné, plné a zatočené řasy.

Proč zajít na tuto službu?

  • Řasy vypadají delší a plnější
  • Aplikace řasenky je po této službě snadnější
  • Zvýrazní se přirozená linie oka
  • Oko je opticky větší a rozjasněné

Služba je určena pro všechny, kteří mají řasy krátké nebo směřují rovně či dolů. Pro všechny, kteří nechtějí podstoupit techniku prodloužení řas.

Po úpravě řas je přibližně dalších 24 hodin nesmíte namáčet. Vyhýbejte se páře a nepoužívejte žádnou kosmetiku. 

Na lash lifting se můžete objednávat na všechna Bomton studia: Jalta (+420 773 102 108), Florentinum (+420 773 102 106), Brumlovka (+420 777 732 620). Cena služby je 990 Kč.