Trenér Martin o cvičení v Bomton Power Concept

Doba čtení: 4 min.

Martin Nehasil je trenér fitness a kulturistiky, instruktor fitness, aerobiku, pilates, jógy, rehabilitačního cvičení, Les Mills, TRX, BOSU, Power Plate, fitness a výživový poradce. S Martinem se můžete setkat na hodinách v Bomton Power Concept, kde vám dá pořádně do těla. Samozřejmě vám také poradí, jak se máte udržovat ve formě, jak máte cvičit doma nebo jak by měl vypadat váš jídelníček.

Proč by měl jít člověk cvičit právě do Power Conceptu?
Nabízíme exkluzivní individuální prostory pro individuální tréninky a skupiny do maximálně šesti lidí. Při individuálním tréninku je studio a šatna pouze pro vás, což je v dnešní době velká výhoda.

Jak cvičení v Power Conceptu funguje?
Cvičení je zaměřené na Power Plate a funkční trénink. Power Plate je unikátní posilovací stroj, který zvyšuje intenzitu cvičení a zapojení svalových buněk o 60% více než obvyklé cvičení.

V čem se Power Concept liší od klasických fit center?
Je to především individualita, exkluzivní péče a all inclusive servis, jako jsou kosmetika, ručník, nápoje.

Pokud budu chodit pravidelně cvičit na power plate, musím k tomu dělat i jiné cvičení?
Věnujte se hlavně různým rekreačním sportům (plavání, kolo, běh). Ale myslete na to, že vždy byste měli mít k těmto sportům kompenzaci v rámci posílení, zpevnění těla, protažení a to naše studio Power Concept naprosto splňuje. Proto není potřeba další cvičení hledat.

Co nabízíme unikátního?
Jsme jediné a nejvíce vybavené Power Plate centrum v Praze. Jsme nejlepší s individuálním přístupem a péčí.

Jak často bychom měli do Power Conceptu chodit?
Můžete nás navštěvovat každý den. Ale doporučujeme si najít čas alespoň dvakrát týdně.

Klientům nabízíme také měření InBody. O co jde?
In Body je váha, která nám ukáže nejen hmotnost celého těla, ale také podíl vody, tuky, bílkovin a minerálů v těle. In Body dokáže také velmi přesně změřit složení jednotlivých částí těla a proporcí každého z nás.

Jak se udržovat fit i v létě, kdy se nám ve vedrech nechce nic dělat?
Přijďte k nám do Power Conceptu, který je plně klimatizovaný. Pro zlepšení kondice a výkonu se na vás těší tým profesionálních trenérů. Důležité je začít hned a nic příliš dlouho neodkládat.

Tak neváhejte a rezervujte si svou lekci na: www.powerconcept.cz/rezervovat/

1 reakce