Valentýn 2021: Nesmrtelné dvojice produktů, které používejte dohromady

Doba čtení: 3 min.

Ve dvou se to lépe táhne. A proto byste některé produkty měli používat ve dvojici. Některé teď nabízíme na našem e-shopu ve výhodném balíčku v rámci valentýnské akce.

Romeo a Julie, Carrie Bradshaw a pan Božský, Baby a Johnny, Bridgite Jones a Marc Darcy, Lady a Tramp… V každém velkém příběhu je velká láska a silná dvojice. A se stejnou myšlenkou můžeme přistupovat i ke kráse. Některé beauty produkty totiž ve dvojici fungují mnohem lépe než samostatně. Třeba šampon a kondicionér nebo rtěnka a tužka na rty.

Šampon a kondicionér

Ač tomu možná stále ještě nevěříte, je to pravda. Šampon bez kondicionéru nebude nikdy fungovat tak, jak by měl. Vlasy myjte vždy dvakrát a to ne úplně horkou vodou. „Šampon je pak třeba důkladně vymýt, pokud to neuděláte, pokožka bude svědit a vlasy se rychleji zmastí,“ upozorňuje kadeřnice Natálie.

Po důkladném umytí aplikujte kondicionér. „Kondicionér používejte proto, aby uzavřel povrch vlasu, čímž v něm uzamkne prospěšné látky ze šamponu a vlasy nebudou tolik náchylné ke škodlivým složkám z okolního prostředí,“ radí kadeřnice Lenka. Kondicionér nanášejte vždy do spodních délek nebo jen na konečky vlasů.

TIP: Vyzkoušejte třeba intenzivně hydratační šampon + intenzivně hydratační kondicionér od značky Sachajuan. Tady je koupíte ve výhodném balení po dvou.

Rtěnka a tužka na rty

Až se budete chystat na valentýnský večer, neměla by vám chybět rtěnka, která vašim rtům dodá ještě více smyslnosti. Ty od značky Rodin jsou mastné, tudíž rty nevysušují, a obsahují vitamíny C a E, které pomáhají vyživovat a změkčovat rty. V tento den vyzkoušejte třeba dramatickou rudou nebo sexy růžovou.

K rtěnce pak přidejte ještě konturovací tužku. Konturky jsou skvělé v tom, že rtěnku udrží přesně tam, kde má být. S tužkou můžete také trochu kouzlit a rty si opticky zvětšit. Stačí, když použijete o odstín tmavší konturku než rtěnku. Tužkou navíc můžete namalovat naprosto dokonalý a vysněný tvar vašich rtů.

TIP: Vyzkoušejte rtěnku a tužku na rty od značky Rodin. Tady je koupíte ve výhodném balení po dvou.

Vlasový vosk a pasta na vlasy

Úprava vlasů je někdy pořádná alchymie. Někdy totiž potřebujete jen lehký vosk na styling a jindy zase pastu, která účes pořádně zafixuje.

Modelovací vosk na vlasy od Sachajuan vlasy nemastí, ale naopak je hydratuje a vyživuje. Je to skvělý pomocník pro konečnou úpravu účesu, navíc je vhodný na všechny typy vlasů. Dodává texturu a lesk, nezatěžuje ani neslepuje vlasy a snadno se vymývá.

Vlasová pasta Sachajuan funguje jako účinná pomoc při stylingu pro zafixování upravených vlasů, které přitom zůstanou flexibilní. Vytváří texturu a dodává lesk, je snadno smývatelná. Používá se na vlhké i suché vlasy. Perfektní nástroj pro závěrečnou úpravu všech typů vlasů.

TIP: Vyzkoušejte pastu na vlasy a vlasový vosk od Sachajuan. Tady je koupíte ve výhodném balení po dvou.

Výhodné dvojice produktů zakoupíte na e-shopu Rozmazlujse.cz od pátku do neděle 12. – 14. 2.