Zastavte padání vlasů s novinkou od Kérastase

Doba čtení: 2 min.

Věděli jste, že padání vlasů trápí 88% žen po celém světě? S tím se rozhodla bojovat společnost Kérastase, a proto do našeho sortimentu přibyla novinka Genesis.

Genesis je řada několika pečujících produktů, které posílí vlasy a zabrání jejich vypadávání. Značka Kérastase ve spolupráci s experty z oblasti dermatologie, výživového poradenství a péče o vlasy vyvinula plán pro všechny typy vlasů a rozdílné příčiny jejich padání a lámání. Všechny produkty řady Genesis koupíte na Rozmazlujse.cz.

Posilující šampon Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant

Denně každému člověku vypadne 80-100 vlasů, to je zcela běžné. „Problém by se měl řešit ve chvíli, kdy padání trvá déle než tři měsíce,“ radí kadeřnice Veronika.

Padání vlasů můžete preventivně řešit i doma. Například masáží pokožky hlavy nebo tak, že aplikujete přímo do pokožky aktivní látky, které padání vlasů zabraňují. „Zkoušejte různá tonika, séra nebo ampule pro aktivaci růstu vlasů, posílení vlasové cibulky a správnou výživu vlasů,“ říká Veronika.

Podpůrné látky najdete také v šamponech, kondicionérech nebo stylingových produktech.

Posilující maska Kérastase Genesis Masque Reconstituant

Jak můžete padání vlasů zabránit?

1. Nestresujte se, to je jedna z nějčastějších příčin padání vlasů
2. Používejte vhodné produkty, které vlasy posílí. Všechny produkty koupíte na Rozmazlujse.cz.
3. Jezte zdravě a dbejte na dostatek vitamínů
4. Pravidelně uvolňujte vlasovou pokožku, masírujte ji a vyvarujte se nadměrnému používání spon a příliš těsných gumiček
5. Přestaňte s neodbornou domácí péčí