Žena, kterou obdivujeme: Victoria Beckham

Z členky dívčí kapely a manželky fotbalové hvězdy si vybudovala pověst uznávané návrhářky s vlastní úspěšnou značkou. Victoria Beckham, žena, která se nikdy neusmívá, nás inspiruje nejen v módě, ale i v životě.

Letos na jaře oslavila drobná brunetka 45. narozeniny. Žena, která se kdysi proslavila díky super úspěšné kapele Spice Girls, je dnes už jiný člověk. Se svým  mužem, Davidem Beckhamem, tvoří jeden z nejstabilnějších párů šoubyznysu. Zároveň patří mezi nejvlivnější lidi módní branže. Cokoliv si na sebe oblékli nebo jak se učesali, okamžitě miloval a nosil celý svět. Za dvacet let manželství vydělali obrovské jmění a narodily se jim čtyři děti, Brooklyn (20), Romeo (16), Cruz (14) a holčička Harper (7).

Kromě toho, že je Victoria skvělou mámou, je také úspěšnou byznysmenkou. V roce 2011 založila svou vlastní značku s oblečením pro ženy. Tehdy se jí všichni smáli a všichni jí předpovídali krátkou budoucnost.

A tak všem vytřela zrak, když její oblečení bylo nejen kvalitní, ale navíc vkusné a stylové a velice rychle si ho oblíbily ženy po celém světě. Vybudovala si obdiv nejen u nich, ale také u celebrit nebo módních magazínů i ostatních návrhářů. Během fashion weeku na její přehlídce sedí v první řadě celá její rodina i šéfredaktorka americké Vogue, Anna Wintour.

„Cítím se moc šťastná, že dělám to, co mám ráda. Moje podnikání je moje vášeň, o tom jsem vždycky snila. Jsem přesvědčená, že pokud budete pracovat hodně a tvrdě a budete mít svůj sen, neexistují žádné limity, abyste toho nedosáhla,“ řekla Victoria. Evidentně se jí to velice dobře daří. Její značka je úspěšná a Victoria roce 2017 získala  Řád britského impéria.

V životě se snaží dosáhnout rovnováhy. Být dobrá matka, manželka i podnikatelka. Aby vše fungovalo, musí se cítit dobře hlavně fyzicky. Na žádné lenošení v jejím životě není prostor. „Vstávám okolo šesté a cvičím hodinu v posilovně, než děti vstanou. Pak jim dávám snídani a David nebo já je vezmeme do školy. Pak si dopřeju ještě další hodinu tréninku, než jdu do kanceláře. Jsem velmi disciplinovaná. Je to totiž opravdu jediný čas, kdy jsem sama se sebou.“

Královna minimalismu je právem označována za módní ikonu. Její outfity baví odborníky i laiky, nejsou nikdy přeplácané, všechny kousky spolu hrají dokonale sehranou partii. Z hvězdičky, která nosila vyzývavé kousky, mini šaty nebo třpytky, vyrostla žena, která ví, co jí sluší. Drží si svůj střídmý a elegantní styl. Její šatník je postaven na kvalitních materiálech a nenápadných barvách. Miluje bílou, černou a modrou.

Podívejte se do galerie na její minimalistické outfity.